Translate

27 Mart 2014 Perşembe

Proje Tanıtım Faaliyetleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Herkese merhaba :)
Bugün (27 Mart 2014) Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Maliye 2. sınıf öğrencilerine projemizi tanıttık ve medyanın güzellik algısı üzerindeki rolünü konuştuk. Tüm bunları sunum ve çeşitli videolar aracılığı ile yaptık. Tüm sınıf bizi dikkatle dinledi. Reklamlar için kullanılan fotoğrafların hazırlık aşamalarının anlatıldığı, photoshop ve makyaj hileleri ile insanların bamabaşka kişilere dönüşünün gösterildiği video sunumun en ilgi çekici kısmı idi.
Bu sunumun bir diğer önemli özelliği ise sunumun İngilizce gerçekleşmiş olmasıydı. Yıldırım Beyazıt Maliye Bölümü öğrencileri eğitimlerinin tamamını İngilizce olarak alıyor. O yüzden sunumumuzu İngilizce olarak gerçekleştirmemiz, öğrenciler adına bir sıkıntı oluşturmadı.
Sunum sonrasında izleyicilerden olumlu yorumlar almak bizi çok mutlu etti. Sunum sonrasında en çok sorulan soru ise, "Bizde ab projesi yapmak istiyoruz. Nasıl yapabiliriz?" idi.
Projemizi tanıtmak için imkanlar oluşturmaya çalışıyor ve her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Eğer sizinde okulunuzda, iş yerinizde veya derneğinizde bu projeyi tanıtmamızı istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere, bizi takip edin :)
Medyanın Kadın Bedeni Üzerindeki Beklentilerini Anlatırken

Katılımcıların Ne kadar Güzel Olduklarını Farketmelerini Sağlarken :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder