Translate

18 Eylül 2013 Çarşamba

Bugün Günlerden : Çalışmalar Hızlanıyor



                En çok telaşlı olduğumuz anlar en çok iş bitirdiğimiz anlardır değil mi? :) Biz de kısacık bir sürede neler yaptık neler, bakın hemen anlatalım.

                Öncelikle bir toplantı yapıp yol haritamızı çizdik, yapılacakları belirledik ve görev dağılımımızı yeniledik. Ankara'da konuklarımızı gezdireceğimiz mekanların belirlenmesi Caner ve Pınar'ın görevi, Kapadokya gezimizin tüm ayrıntılarını düzenlemek ise Kübra ve Kürşat'ın göreviydi.Gizem ve bense bu sırada ulaşımı, konaklamayı ve yerele katkı sağlamak amacıyla küçük arkadaşlarımızı bilgilendireceğimiz programların gerçekleşeceği okulları ayarlayacaktık. Ahmet de iletişim kişisi yani koordinatör seçilmesi dolayısıyla proje ofisindeki hocalarımızla görüşecek ve bundan sonra iletişimle alakalı her görev ondan sorulacaktı. ( Bkz. Ahmet'in iletişim kişisi seçilme videosu, annem aradığı için yarım kalsa da paylaşmak istedim :)) ) Bu toplantıda ayrıca Ulusal Ajans'a teslim edilmesi gereken proje formunu doldurmaya başladık. Bütçe ve aylık-günlük faaliyet raporunun doldurulması gibi işleri ise diğer toplantılarda görüşmek üzere bıraktık. Çok acıkmıştık ve hemen yemek yediiik. :))


                  Sonraki günlerde de ekibimiz bir çok kez buluştu. Görevler birbir yerine getiriliyordu. Kapadokya gezi planımız hazırdı, Kübra ve Kürşat en ince ayrıntısına kadar programı düzenlemişlerdi.Pınar ve Caner'se Ankara'da konuklarımızı gezdirmek için çok çeşitli mekanlar belirlemişti ve bu sayede konuklarımız hem verimli hem de eğlenceli bir şekilde vakit geçirebilecekti. Biz de Gizem'le beraber ulaşım ve konaklamayı ayarladık.Konuklarımız iki konuda da çok rahat edeceklerdi, bizim de bu sayede yüzümüz gülecekti ne de olsa misafirperver bir milletiz biz değil mi ? :))  İkinci olarak da projemizi gerçekleştireceğimiz okulları ayarladık. Okul müdürleri bizi çok iyi karşıladılar ve böyle bir organizasyonda bizimle beraber olacakları için memnun olacaklarını belirttiler.Biz de görevimizi içimiz rahat olarak tamamlamış olduk. Tüm bunlar yaşanırken Ahmet de projemizi çeşitli internet sayfalarında paylaştı ve proje ortakları arayan gruplara mail attı. Bu maillere birçok olumlu cevap aldık. İtalya, Romanya, Letonya, Fas gibi ülkeler bizimle proje yapmaktan memnun olacaklarını söylüyorlardı. :)) Ahmet bize bunları söyledikçe biz de havalara uçuyor ve Ahmet'ten gelecek en ufak yeni ortak talebi haberini sabırsızlıkla bekliyorduk. :)) Bunlar gerçekleşirken buluşmalarımızda da hem gelişmeleri birbirimizle paylaşıyor hem de proje formumuzu doldurmaya devam ediyorduk. Sırada ortağımızı belirleme kısmı vardı... 


                   Projemizi teslim etmemize çok az bir süre kalmıştı ve biz hem yorgunluk hem heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyorduk... :)


                    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder