Translate

14 Eylül 2013 Cumartesi

Bugün Günlerden:Projemiz Artık Bir Taslak



             Günler geçti ve bu günler boyunca hepimizin kafasında durmak bilmeyen çarklar döndü, döndü... Bu dönen çarklar çok parlak fikirler öğüttü sanki bir değirmen gibi... Biz de bu fikirleri harmanlayıp birbirleriyle uyumlu hale getirmek için buluştuk, buluştuk... :))

            İlk buluşmamız daha çok kaynaşma amaçlıydı ve beraber iftar yaptık :) Bu sırada da Kürşat bizlere çok verimli bir slayt gösterisi sundu. Günler önce proje ekibimizin çok kalabalık olduğunu ve bu sebeple de bir oylama yapıp bazı arkadaşları proje ekibinden çıkarmamız gerektiğini öğrenmiştik Aslında bu oylama sadece alınacak sertifikalar ile ilgiliydi, fakat hepimiz çok çalıştığımız için hiçbirimiz asıl ekipten çıkmak istemiyorduk. Aynı gün yaptığımız oylamamız buruk da olsa eğlenceliydi :) (bkz videomuz) Aynı gün bir de Merve'ye süprizimiz vardı, onun doğum günüydü ve ona leplezzetli bir meyve sepeti aldık. Gerçi hepsini biz yedik, ama olsun :)) 

           İkinci buluşmamız biraz daha ciddi bir atmosferde geçti. Projemizle ilgili hepimiz toplantıdan önce kafamızda oluşan ' proje ismi, projenin amaçları, hedefleri ve yapılacak faaliyetler' ile ilgili karışık düşünceleri yazıya döktük. Toplantımızda da bu karışık düşüncelerden tek bir taslak metin oluşturduk ve projemizin ismi de aşağı yukarı belli olmuştu. Fakat hala aklımızda soru işaretlerimiz vardı... Toplantımız her ne kadar ciddi bir atmosferde de geçse de mekan olarak ciddiyetten pek bir uzaktık :) Toplantı mekanımız Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Yerleşkesi 'nin mütevazi bahçesindeki tatlı çardaklardı ve sanki bir piknik havası vardı. :))


            Üçüncü buluşmamız daha çok yapılacak faaliyetler ve bunların aylık ve günlük olarak nasıl paylaştırılacağı ile ilgiliydi. Toplantı mekanımız da buna uygun olarak Lunapark'tı.:))  Bu toplantımızda çok çılgın faaliyet fikirleri havalarda uçuştu. :) Örnek olarak Kapadokya'da balona binmek, hamamda keselenmek ve ya dağ gezisi yapmayı verebilirim. :)) Bu çılgın fikirlerden sonra da çılgın bir şeyler yapmasak olmazdı değil mi? Biz de gidip doyasıya eğlendik! 


               Bu kadar buluşmadan sonra bir de proje ofisine gittik mi tamamdır diye düşündük ve hocalarımızın yanına uğradık. Katettiğimiz yolu anlattık, düşündüğümüz faaliyetleri anlattık ve sırada yapacağımız şeylerin ne olduğunu sorduk. Aldığımız cevap bizi çok telaşlandırdı çünkü daha yapacağımız çok şey vardı! Hibe hesaplanacak, kalacak yer ayarlanacak, ortaklar bulunacak ve proje birkaç haftaya kadar tam anlamıyla bitmiş olacaktı.

                Daha yapılacak çok şey vardı çooook... 
                
               Ama dediğimiz gibi bu ekibe dağlar dayanmazdı ki... :)))









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder